Geride bıraktığımız sezonun kısa bir değerlendirmesini yapmasının istendiğinde, "Geçen sene iyi bir sezon geçirdik. Bu sene, geçtiğimiz sezon yaptığımız hataları tekrarlamamalıyız. Geçen sene Beşiktaş ve Türkiye'deki ilk sezonumdu. Ülkeye ve futboluna alışmaya çalışıyordum, bunu kısa sürede aştığımı düşünüyorum. Bu sene ise yeni bir hocamız var, biz ona, o da bize alışmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

DEMBA BA'NIN GİDİŞİ TAKIM İÇİN KAYIP

Çin kulübü Shangai Shensua takımına transfer olan Senegalli forvet Demba Ba'nın takımdan ayrılışının kayıp olduğunu dile getiren Sosa, "Onun saha içindeki duruşu bizim için çok önemliydi. Geçen sezon takıma önemli katkılar yaptı. Hazırlık kampında kadroda bulunan forvetlerimiz onun boşluğunu doldurmak adına çok sıkı çalışıyor" dedi.

ESTUDİANTES'E GİDECEK Mİ?

Arjantinli oyuncu, ülkesi Arjantin ekibi Estudiantes'e gidip gitmeyeceği sorusuna,"Ben her sene ülkeme gittiğimde Estudiantes'teki arkadaşlarımla buluşurum. Orası benim evim ve her fırsatta oraya geri dönmek istediğimi dile getirdim. Ancak bunun doğru zamanda olmasını istiyorum. Kulüpler aralarında konuşmadan bu konuyla ilgili birşey söylemek istemiyorum" diye yanıt verdi.

"GÜNEŞ'İN TAKIMA VERECEĞİ ÇOK ŞEY VAR"

Geçen sezon birlikte çalıştığı Slaven Bilic ile yeni hocası Şenol Güneş'i karşılaştırması istediğinde,"Bilic'le geçen sezon çok iyi bir form yakalamıştık. Ancak sezonun sonlarına doğru büyük bir düşüş yaşadık, belki de tam manasıyla konsantre olamadık. Eminim ki, geçen sezon başındaki oyunumuzu sezonun geneline yansıtabilseydik, rahatlıkla şampiyonluğu göğüslerdik. Şenol Güneş ile takım olarak birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bu kısa sürede gördümki, Şenol hocanın takıma ve özellikle genç arkadaşlara öğreteceği çok şey var" şeklinde görüşünü belirtti.

RAKİPLERİMİZİN YAPTIĞI TRANSFERLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Rakiplerinin yaptığı yıldız transferlerin kendilerini ilgilendirmediğini dile getiren Sosa, "Biz kendi işimize bakıyoruz. Bizim tek hedefimiz geçen sezon yaptığımız hataları tekrarlamamak. Tek yapmamız gereken takım olgumuzu sağlamlaştırmak. Ozaman rakiplerimizin aldığı oyunculardan çekinmemize gerek kalmaz" diye konuştu.