Portekiz devi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’yla yolların ayrılmasının ardından Brezilyalı oyuncunun yerini doldurmak için girişimlerde bulunan Beşiktaş, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde bulunan İngiliz yıldız Jack Wilshere’ı gündemine aldı.

Premier Lig devi Arsenal’deki 10 yıllık macerasını noktalayarak İngiliz temsilcisiyle yollarını ayıran 26 yaşındaki futbolcunun menajerinden maliyet raporu isteyen Siyah-Beyazlı yöneticiler, Jack Wilshere'nin maaş beklentisini öğrendikten sonra resmi görüşmelere başlayacak.

‘Büyük bir karar alacağım’

Geride bıraktığımız sezonda Arsenal formasıyla 38 karşılaşmaya çıkan yıldız orta saha oyuncusu, rakip fileleri 2 kez havalandırırken 5 de asist yapmıştı. Arsenal ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan ve tatile giden Wilshere, geleceğiyle ilgili olarak da yorumda bulundu. Instagram hesabından önceki gün bir paylaşım yapan İngiliz yıldız, “Birkaç hafta içinde hayatım için büyük bir karar alacağım. Kendim için en doğru kararı vereceğime eminim” ifadelerini kullandı.

3 büyüklerin ortak hedefi! 

Piyasa değeri 20 milyon Euro civarında bulunan deneyimli orta alan oyuncusuyla Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de ilgilendiği biliniyor. Siyah-Beyazlılar’ın Wilshere için 2 Süper Lig kulübüne ek olarak Premier Lig’den de birkaç kulüple başarılı futbolcu için yarış içinde olduğu konuşuluyor.

Kaynak - Akşam