Güneş’in öğrencileri, Rize galibiyeti sonrasında farkın 5’e yükselmesi sonrasında yapılan yorumlara; “Bizi moral olarak bitirmeye çalışıyorlar. Ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Takımdaki herkes rahat... Çıkar oynarız ve liderliği geri alırız” sözleriyle yanıt verdi.

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 2 maçı ertelenen Beşiktaş, ilk yarısını lider kapattıkları Süper Lig’de liderlik koltuğunu, takipçisi Fenerbahçe’ye kaptırmıştı. Kanarya’nın ikinci yarıda Eskişehirspor’u 3-0 ve Rizespor’u da 2-1 yenmesinin ardından Sarı-Lacivertliler’den 2 maç eksiğiyle 5 puan geride kalan Siyah-Beyazlılar, önlerindeki periyotta ertelenen karşılaşmalarından galip ayrılıp ligin zirvesini geri alacaklarına emin...

Fenerbahçe’nin önceki günkü Rizespor karşılaşmasını Trabzon’da kaldıkları otelde takip eden ve mücadeleyi Kanarya’nın kazanması sonrasında hem medya hem de Twitter üzerinden yapılan yorumları takip eden Şenol Güneş’in öğrencilerinin, kaptanlar önderliğinde bu konu hakkında aralarında yaptıkları sohbette, “Bizi moral olarak bitirmeye çalışıyorlar. Ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Takımdaki herkes rahat olsun. Çıkar oynarız ve liderliği geri alırız” görüşleri etrafında birleştikleri öğrenildi.

‘Biz işimize bakarız’

Fenerbahçe’nin ligin zirvesinde geçici olarak yer aldığını söyleyen futbolcuların, “Bu durumdan olumsuz etkilenmeyip işimize bakacağız... Eksik maçlarımızı tamamlayıp ardından derbide de rakibimizi yenip zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmalıyız” ifadelerini kullandıkları bildirildi.