Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dorak Tour ile siyah beyazlı kulüp arasında sağlanan işbirliğiyle ilgili düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü'nün de katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

FİKRET ORMAN: "BU ANLAŞMA ÇOK ÖNEMLİ"

"Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Beşiktaş ile en önemli tur şirketlerinden biri olan Dorak Tour ile yaptığımız anlaşma herkese fayda getirecektir. 2 senedir uğraşmakta olduğumuz 100 milyon taraftar projesi için bu anlaşma çok önemli. Bu yaz döneminde Uzak Doğu'da kamp yapacağız. Beşiktaş taraftarını da götürebileceğimiz bir organizasyon yapabiliriz."


AHMET SERDAR KÖRÜKÇÜ: "UZAK DOĞU'DAN MİSAFİRLER GETİRECEĞİZ"

"Beşiktaş'ı özellikle Uzak Doğu'da tanıtmaya destek olacağız. Biz Uzak Doğu'ndan geçen yıl 300 bin misafir getirdik. Bu yıl için hedefimiz 500 bin misafiri ülkemize getirmek. Buraya gelen her misafiri Beşiktaş'ın stadına, müzesine getireceğiz ve hedef olarak herkese birer forma satacağız. Bu organizasyonla birlikte Beşiktaş formasının satışını 600-700 binlere çıkaracağız. Buna inanıyoruz, Beşiktaş'ı da çok seviyoruz. Kapadokya'da Beşiktaş'ın balonunu yapacağız. 'Kartallar Yüksek Uçar' diyerek bu balonu uçuracağız."

FİKRET ORMAN: "DERBİNİN GÜNÜ BİZE SORULMADI"

"Cumartesi günü Divan Kurulu'na bütün üyelerin gelmesini istiyoruz. Fenerbahçe ile önemli bir maçımız var. Güzel bir maç olacak. Maçın günü ve saati bize sorulmadı. Daha önce Fatih Terim hocamız, "Bize soruluyor' demişti ve ben desteklemiştim. Bu sefer bize sorulmadı. Biz ev sahibi takımız, sorulması lazımdı. Fenerbahçe'yi arayıp sordum, onlara da maçın günüyle ilgili bilgi verilmemiş. Fenerbahçe'den bize talep gelseydi buna sıcak bakardık. Biz Norveç'te maç yaptıktan sonra geldik ve pazar günü oynadık. Şimdi ne değişti de pazartesi gününe derbiyi koydunuz? Birileri konuşup, bağırdığı zaman TFF aksiyon almaya başlıyor. Böyle yaparak herkesi konuşmaya itiyorsunuz. Beşiktaş'ın her yerden taraftarı derbiye geliyor. Maçı 21.00'e koyuyorsunuz, 23.00'te bitecek. İnsanlar evlerine nasıl dönecek? Bugün itirazda bulunsak değiştirmeyecekler. Yapılan şey ayıp. Japonya'daki adam nasıl gelecek buraya derbi izlemeye? İş zor. Zaten kolay olsa TFF'ye gerek yok. Eğer çok zorlanıyorlarsa Kulüpler Birliği'ne bıraksınlar gayet iyi yaparız."

"TFF BAŞKANLIĞINA ADAY DEĞİLİM"

"TFF Başkanlığı iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş'tan beni göndermek için yazmadıkları makam kalmadı. Benim gelmek istediğim en üst makam Beşiktaş Başkanlığı. TFF Başkanlığı için bir düşüncem yok. Ben aday değilim."

"ŞENOL HOCA, MİLLİ TAKIM'A GİTMEK İSTEYEBİLİR"

"Şenol Güneş Hoca ile sözleşmemiz sezon sonu bitiyor. O gün Şenol Hoca'ya uyarsa şartlarımız anlaşırız. Hocamız federasyona dönmek, milli takım hocalığı yapmak isteyebilir. Bunu normal karşılıyorum. Oraya gitmek isterse onun tercihidir, saygı ve sevgiyle bakıyorum buna da. Şenol Güneş için TFF'den 2 maçlığına talep gelmedi. Bizden önce Şenol Hoca ile görüşmeleri lazım. Şenol Hoca bizim kölemiz değil. Benden önce onunla konuşmaları lazım. Şenol Hoca buna sıcak bakıp bize söylerse, o zaman konuşuruz."

"KAGAWA KALİTELİ BİR FUTBOLCU"

"Beşiktaş futbol takımının iyi oyunculardan kurulu olması lazım. Japonya'dan oyuncu almak için almayız. İyi oyuncu olması şart. Kagawa kaliteli bir futbolcu. Şu ana kadar tamamen adapte olmadı. Fenerbahçe maçı onun için bir fırsat. Kagawa'nın mutlu olması önemli. Sezon sonunda o ve biz mutlu olursak devam ederiz."

"GALATASARAY MAÇI İÇİN TFF'YE BAŞVURACAĞIZ"

"Galatasaray derbisinin gündüz oynanması için federasyona sözlü bir talebimiz oldu, resmi talebimiz de olacak ama nasıl bir sonuç alınır bilmiyoruz."

"SABRİ ÇELİK'E GÜVENİYORUM"

"VAR sistemine destek veriyorum. MHK'nin düzenlediği seminerde de söylediğim gibi gördüğünü çalan ve iyi niyetli hakem camiası istiyoruz. Hakemlik zor bir iş. Yapmak istemiyorsan bırakırsın. İşini iyi yapmak zorundasın. Futbolcular da hakemi aldatmaya yönelik hareketler yapıyor, burada hakemler haklı ama onlar da mazeret değil çözüm üretmeli. Sabri Çelik ve ekibine güveniyorum. Sabri Çelik'i severiz. Ekibinde de kıymetli insanlar var. Bir şeyler yapma hırsları beni heyecanlandırıyor."