Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena inşaatına bu zamana kadar 242 milyon 214 bin 356 Lira harcadıklarını açıkladı. Başkan Orman, stat çatısının 16,7 milyon Dolar olduğunu bununda 12 milyon Dolar'ını ödediklerini belirtti..

Fikret Orman, Ceylan Inter Contienental Otel'de gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında Vodafone Arena inşaatına bu zamana kadar ne kadar para harcandığı konusunda açıklamalarda bulundu.

 Stat konusunda yapılan eleştirilere de cevap veren Orman, "Vodafone Arena için 242 milyon 214 bin 356 Lira harcamışız. Bir kaza oldu ve Allah’tan ölümsüz kaza oldu. Belki çok acele ettiğimiz bazı şeyler oluyor. Allah affetsin. En kısa sürede oraya dönmek için gayret ediyoruz. 'Orada adam çalışmıyor. Ben kameraya baktım, 6 kişi çalışıyor' diyorlar. Şu anda 870 civarında insan çalışıyor. İnsanlar konuşuyor ama bilerek konuşsalar anlarım. Taraftarlarımız etkiliyorlar. Büyüyerek gidiyor. Çok büyük emekler sarf ediyoruz. Artık sonuna geldik. Çatı kazası biraz sürecimi uzatmış olacak. Halatlarda zedeleme olup olmadığı için röntgen çekimi yapılması lazım. Ondan sonra zamanlamayı söyleyeceğiz. Önümüzdeki hafta Fransız heyetten rapor gelecek. Çatı 16,7 milyon Dolar'a mal olacak ve 12 milyon Dolar'ını verdik. 15 günde bir ödeme yapıyoruz. Çok zor bir inşaat, çok zor bir çatı. Bursaspor 2 - 3 senede kaldıramadı ve sonunda bitirebildi. İnşallah en kısa sürede stadımıza dönmüş olacağız. Herkes emin olsun ki Beşiktaş Başkanı ve yönetim kurulu gece gündüz demeden çalışmaktadır." Dedi.