Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, "futbolda şike" davası ile ilgili verilen beraat kararını değerlendirerek, "Mahkeme, Beşiktaş'ın suçsuz olduğuna karar verdi" dedi.Siyah-beyazlı kulübün, kenar süsü olduğu için bu konularda çok fazla topa girmediğini belirten Fikret Orman, "İlk günden beri ifade ediyorum, kulübümüzü temsil eden arkadaşlarımızın suçlu olduğuna inanmadık. Mahkeme de Beşiktaş'ın suçsuz olduğuna karar verdi. Bizim üzerimize kalan bir şeydi. Kenar süsü olarak devam etmekten kurtulup artık kendi yolumuza bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe ile 2011-2012 sezonu öncesi yapmaları gereken, ancak "futbolda şike" davası nedeniyle o dönem oynanmayan TFF Süper Kupa ile ilgili bir soru üzerine Fikret Orman:Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'daki çalışmalarla ilgili de bilgi veren Fikret Orman, stat çatısının 10 gün içinde yerine monte edilmesini beklediklerini söyledi.

Çatı montajının çok zor bir süreç olduğunu anlatan Fikret Orman, "Çatı, yavaş yavaş yükseliyor ancak montajı çok zor bir çatı. 10 gün içinde yerine monte edilebilir" ifadelerini kullandı."TFF Süper Kupa için yargı sonucunu bekleyeceğiz. Yargıtay da kararı onasın, biz de ona göre hareket edeceğiz. Niye oynamak istemeyelim, zevkle. Fenerbahçe ile oynamaktan çok keyif alırız" yorumunda bulundu.