Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlık seçimi gergin başladı. Mevcut Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz hakkında mahkeme tarafından seçime girememesi yönünde karar çıkarılmıştı. Salona gelen Yalçın Karadeniz’in kürsü ihlali yapması üzerine güvenlik güçleri devreye girdi. Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ile tartışan Yalçın Karadeniz, “10 senedir buradayız. Oy kullanamıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi?” diye sitem etti.

Divan Kurulu Seçimi'ne girememesiyle ilgili mahkeme kararı çıkaran Yalçın Karadeniz, kürsüye çıkıp konuşma yapınca ortam gerildi, güvenlik görevlileri müdahale etti.

Başkan Fikret Orman gündemde yer almamasına rağmen kürsüye çıkarak açıklamalar yaptı.

"Ayak oyunları yapmasınlar"

Lyon bile kabul ediyor. Lyon para kazanmak için taraftara bilet sattı..Şimdi oradaki mevzuyu bize fatura etmek istiyorlar. Korkmayın gelin. Burası bizim evimiz.Buraya gelsinler ve maçlarını izlesinler. Bize öyle ayak oyunları yapmasınlar.

Ligde 5 puan öndeyiz..Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz..Basketbol,hentbol..Neyi pay edemiyorsunuz.

Tevfik Yamantürk olağanüstü Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı seçimi için tek aday olarak seçime giriyor. Vodafone Arena’daki oy kullanma işlemi 17.00’de sona erecek.