Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla son haftalarda istediği kadar süre alamayan Gary Medel'in yeni adresi belli oluyor. Siyah beyazlı takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Şilili futbolcunun kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş'tan ayrılarak İtalya Ligi'ne transfer olacağı öne sürüldü. 
 
Beşiktaş'ta Gary Medel'in takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Şilili futbolcunun yeni adresinin de belli olduğu öne sürüldü. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2017 yılında Inter'den Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusunu İtalyan Ligi ekiplerinden Lazio'nun istediği öğrenildi. Yeniden Çizme'ye dönmeye sıcak bakan Gary Medel için Siyah-Beyazlı yönetimin de onay verdiği bildirildi.

Beşiktaş ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlı takımda bu sezon 29 resmi maçta forma giydi. 


Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından gelecek sezon takımda da köklü bir değişiklik yaşanması bekleniyor. Siyah beyazlılarda yeni teknik direktörün gelmesiyle birlikte kadroda revizyona gidecek. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Adriano ile yollar ayrılacak. Yönetimin, 34 yaşındaki futbolcunun yerine kadroya daha genç isimler katmak istediği, bu nedenle de Adriano'nun menajeri ile bir görüşme yapılarak gelecek sezon için Brezilyalı futbolcunun kadroda düşünülmediği bildirildi.