Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesinin 64. dakikasında, Antalyaspor'dan Bahadır sakatlık geçirdi. Hakem Halis Özkahya, sağlık görevlilerini sahaya davet ederken, tribünler ve Beşiktaşlı futbolcular, Antalyasporlu futbolcuların uzun süre yerde kalmasına tepki gösterdi.
Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında Bahadır'ın oyuna devam edemeyeceği belirtilirken, Halis Özkahya, bu futbolcunun sedyeyle oyundan çıkarılmasını istedi.
Ancak sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi ve Bahadır'ı sedyeye koymaması üzerine, ters kanatta bulunan Gökhan Gönül hızla bu noktaya gelerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi ve hızlı hareket etmesini istedi.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU
Gökhan Gönül'ün sağlık görevlisine fiziksel müdahalesi sosyal medyada gündeme oturdu. Tiwtter'da en çok konuşulanlar listesinde Gökhan Gönül ilk sıraya yerleşti. Bazı taraftarlar Gökhan'ın kırmızı kart görmesi gerektiğini savunurken, bazıları ise sağlık görevlilerinin bilerek yavaş hareket ettiklerini iddia etti.

GÖKHAN GÖNÜL: KENDİMİ FRENLEDİM VURMADIM
Maç sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan Gönül; ''20 senedir futbol oynuyorum. Kimseye haksızlık yapmadım. Sağlıkçı bir arkadaş da buradadır. Görüntüde gerçekten vuruyormuşum gibi görünüyor. Tansiyonu yüksek bir andı. Son anda kendimi frenledim. Eğer arkadaşa ulaşırsanız ve bana vurdu derse benimle ilgili söylenen herşeyi kabul ediyorum. Ama ben gerçekten vurmadım. yine de verdiğim bu kötü görüntü için üzgünüm ancak ben gerçekten arkadaşa vurmadım.'' dedi.