Gökhan Gönül'den Beşiktaş mesajı

EURO 2016 öncesi prensipte Beşiktaş'la anlaşan milli futbolcu, milli takımımızın turnuvadan elenmesinin ardından Beşiktaşlı yöneticileri arayarak, destek istedi.

Sporundibi.com yazarlarından Serdar Bilican'ın haberine göre; Fenerbahçe'de dokuz yıl forma giydikten sonra kulübüyle iplerini resmen koparan Gökhan Gönül, Beşiktaş'ın yaptığı teklifi turnuva öncesinde kabul etmişti.
Beşiktaşlı taraftarların bu transferde ikiye bölünmüş olması, Gökhan Gönül'ü harekete geçirdi. Taraftarın olası bir tepkisinden çekinen 31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaşlı yöneticileri arayarak, "Benim Fenerbahçe'de geçirdiğim yıllara rağmen Beşiktaş'a yakınlık hissetiğimi herkes biliyor. Bu yüzden sizden bütün şartlar altında destek olmanızı bekliyorum. Sezon başlayana kadar bireysel çalışmalarıma da devam edeceğim. Yeni sezonda bambaşka bir Gökhan Gönül izlettireceğim" dediği öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticilerin de Gökhan Gönül'e, "Merak etme Gökhan. Biz sana inanmasaydık, transferinde bu kadar ısrarcı olmazdık. Sen kimseye kulak verme çünkü bizler zaten arkandayız. Sen Beşiktaş'ın efsanesi olacaksın." cevabını vererek, başarılı futbolcuya tam destek verdi.

Fenerbahçe'nin akılalmaz davranışının gerçeği ortaya çıktı
Daha önce yaptığı bütün açıklamalarda Gökhan Gönül'e açık kapı bırakan Fenerbahçe Yönetimi, sağ bek için alternatif olarak görüştüğü isimlerden olumlu cevap almasının ardından, kulübün resmi sitesinde Gökhan Gönül'e ateş püsküren açıklamalar yayınlamıştı. Kulübe dokuz yıl hizmet etmiş olan bir futbolcuya karşı takınan tavır, Türk futbol camiası tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Sporundibi.com/Serdar Bilican ÖZEL HABER