Sezon başında Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre, son durumunu ve geleceğe yönelik planlarını anlattı.

- Eskisinden çok daha iyi döneceğim! -

Kendini çok iyi hissettiğini belirten Gökhan Töre, "Çalışmalarıma İstanbul’da devam ediyorum. Kendimi gerçekten bomba gibi hissediyorum ve her şey çok iyi gidiyor. Allah korusun, başıma bir talihsizlik gelmezse eskisinden çok daha iyi döneceğime eminim." ifadelerini kullandı.

- Fikret Orman ve Şenol Güneş babam gibi! -

Kendisine hep destek olunduğunu belirten Töre, "Başkanımız Fikret Orman ve hocam Şenol Güneş sanki babam gibiler. Allah razı olsun, hep iletişim halindeyiz, sürekli konuşuyoruz, bana destek veriyorlar. Keza Umut Güner ağabey de hep arayıp durumumu soruyor." şeklinde konuştu.

- Onlara cevabımı sahada vereceğim! -

Hakkında çıkan transfer iddialarına da değinin Gökhan Töre, "Hakkımda yazılan onlarca haber görüyorum. Sürekli beni Beşiktaş’tan gönderiyorlar. Net olarak söylüyorum, böyle bir şey yok. Bunlara yanıtımı sahada vereceğim. Beşiktaş’la 2019’a kadar sözleşmem var. Sezon başı kampına hazır olarak katılacağım." diyerek konuşmasına son verdi.