“Devre arasında bizden ayrılanlar olabilir. Düşüncemiz 3 ya da 4 futbolcu almak. Ocak’ta oyuncu bulmak hiç kolay bir şey değil. Sadece Beşiktaş’ın şartlarına uyan isimleri kadromuza katacağız”

“Sosa’nın dönüşü mümkün değil. O konu kapandı. Gomez’in durumu ise kendisine bağlı. ‘Almanya Milli Takımı’na tekrar seçildiğim kulübe dönmek istiyorum’ derse, biz de gerekeni yaparız”

Ligde ve Avrupa’da namağlup olarak yola devam eden Beşiktaş’ta, son günlerde en çok konuşulan konulardan biri de transfer... Üst üste yaşanan sakatlıkların ardından devre arasında hangi bölgelere takviye yapılacağı merak konusu. Başkan Fikret Orman, bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın patronu, “Sadece oyuncu almak değil, belki bizden ayrılanlar da olabilir. Bu dönemde istediğin oyuncuyu bulmak da öyle kolay değil. Düşüncemiz bir kaç takviye yapmak. Bu. 3 ya da duruma göre 4 olabilir. Sadece şartlarımıza uyan isimleri kadromuza katacağız” dedi.

‘Gökhan gündemde değil’  

Şampiyonlukta büyük payı bulunan ve geri döneceği iddia edilen Sosa ve Gomez’le ilgili konuşan Orman, “Sosa’nın dönüşü mümkün değil. O konu kapandı. Gidiş şekli şık olmadı. Bizleri üzdü. Gomez’in durumu ise kendisine bağlı. Çıkıp, ‘Almanya Milli Takımı’na tekrar seçildiğim kulübe dönmek istiyorum, yuvama dönmek istiyorum’ derse, biz de gerekeni yaparız. Gökhan Töre ise zaten bizim oyuncumuz ve kirada. Avrupa’da oynamak istiyordu, Bilic de yararlanmak için aldı. Şu an ara transfer için gündemde yok. Ama transferde kısa sürede her şey değişebiliyor. Önümüzde daha zaman var” ifadesini kullandı.

‘Tarihe geçebiliriz’

Takımın gidişatından ve oynanan futboldan memnun olduğunu da dile getiren Beşiktaş Başkanı, “Şampiyonlar Ligi’nde gruptan lider olarak çıkma şansımız var. Napoli’den 4 puan aldık. Yenilgisiz yola devam ediyoruz. İnşallah lider olarak bunu gerçekleştirip, Türk futbol tarihinde bir ilke imza atacağız. Zaten dünyada stadı olmadan şampiyon olan tek takımız. Bu durum hem bize hem camiamıza mutluluk veriyor. Yürüdüğümüz bu yolda aynen devam edeceğiz” diye konuştu.