Başkan Fikret Orman ve ekibi, Mario Gomez'i yeniden takıma kazandırmak için sabırlı ve ince bir çalışma yürütüyor. Takımdan ayrılırken yaptığı gönül kırıcı açıklamalara rağmen Beşiktaş'ın hiçbir zaman bağlarını koparmadığı Alman oyuncuyla Başkan Fikret Orman da yıl boyunca görüştü. Orman, geçtiğimiz sezonun başında Mario Gomez'i Siyah-Beyazlılar'a kazandıran yönetici Erdal Torunoğulları'nı bir kez daha görevlendirdi. Erdal Torunoğulları, 31 yaşındaki forvetle görüşmelerini sıklaştırdı.

GOMEZ İMZA ATARSA, DAVA DÜŞECEK

Siyah-Beyazlı yönetim, Mario Gomez'in geri dönme ihtimali nedeniyle Fiorentina ve Wolfsburg'a açtığı davayı ağırdan alıyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Alman golcüyü ikna ederse, Fiorentina ve Wolfsburg hakkındaki "Transfer hüllesi" takibinden de vazgeçecek. Bilindiği gibi Fiorentina, Mario Gomez'in 1.5 milyon euro bonservis karşılığında satıldığını açıklamıştı. Yüzde 50 pay alacak olan Beşiktaş'a da 750 bin euro düştüğünü bildirmişti. Beşiktaş ise satışın 9 milyon euro üzerinden yapıldığı konusunda aldığı duyumlar nedeniyle iki kulüp arasındaki satışı araştırmaya başlamıştı.

KÜME DÜŞERSE İŞ DAHA DA KOLAY

Erdal Torunoğulları ile Gomez arasındaki görüşmeler Wolfsburg'un oynayacağı Play-Out maçlarının ardından devam edecek. Bundesliga'yı 16. sırada bitiren Wolfsburg, Bundesliga 2'yi üçüncü sırada bitiren Braunschweig'la ilk maçını dün oynadı. Play-Out serisini rövanşı ise 29 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Eğer bu maçlar sonunda Wolfsburg küme düşerse, Gomez'in Beşiktaş'a dönüşü çok daha kolay olacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de eski yıldızını kadroda görmek istediği öğrenildi.





kaynak:mynet