Beşiktaş'ın başına geçen başarılı teknik adam Sergen Yalçın, oynattığı futbolla siyah-beyazlı taraftarı memnun etti ve ilerisi adına umut verdi.

Beşiktaş yönetimi de önümüzdeki sezon öncesi Sergen Yalçın'ın vereceği rapora göre hareket ederken, takımda gözle görülür bir değişim yaşanacağı belli oldu.

Gelecek sezon şampiyon olacak kadroyu kurmanın hesaplarını yapan Beşiktaş kulübünde 1'i zorunlu olmak üzere 7 futbolcuyla yollar ayrılacak.

İŞTE GÖNDERİLECEK İSİMLER

KARIUS
Beşiktaş'taki performansıyla zaman zaman tartışmaların odak noktası haline gelen Loris Karius'la devam edilmeyecek. Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Yalçın, ''Sezon sonunda bizle olmayacak herhalde, ağır bir maddesi var.'' ifadelerini kullanarak ayrılığın il sinyalini vermişti.

DIABY
Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Sporting'ten kiraladığı Abdoulay Diaby, Beşiktaş'ta forma giydiği süreçte beklentileri karşılayamadı. Sergen Yalçın'ın yola devam etmek istemediği ve Sporting'in de geri dönüş yolunu kapattığı Malili futbolcu kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirecek.

REBOCHO
Siyah-beyazlıların sezon başında Guingamp'tan büyük umutlarda kiraladığı Pedro Rebocho, sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. 25 yaşındaki sol bekle yolları ayırma kararı alan yönetim, bu planını oyuncuya da menajeri aracılığıyla iletti..

LENS
Süper Lig'de Fenerbahçe'de gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Jermain Lens, Beşiktaş'ta aynı başarıyı sergileyemedi. Siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen Hollandalı futbolcuyla sezon sonu yollar ayrılacak.
Hollanda basınına yansıyan haberlere göre; siyah - beyazlı takımdan ayrılmak isteyen 33 yaşındaki oyuncu Feyenoord'la temas halinde. Eredivisie ekibi devre arasında da Lens'i istemiş ancak tecrübeli kanat oyuncusu Beşiktaş'tan ayrılmamıştı.

ENZO ROCO
Stoper Enzo Roco, forma yarışında Victor Ruiz ve Domagoj Vida'nın gerisinde kalmıştı.Tecrübeli ismin formundan memnun olmayan yönetimin, Roco'yu yeni sezon öncesindeki transfer döneminde yapılacak hamlelerde takas oyuncusu olarak kullanmayı planladığı açıklandı.

ELNENY
Kiralık oyuncuların birçoğuyla vedalaşacak olan Beşiktaş'ta Elneny ile zorunlu bir ayrılık gerçekleşecek. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda tutulmasını istediği Mısırlı ooyuncunun yüksek maliyeti en büyük engel olarak görülüyor.

DOUGLAS
Beşiktaş'a Sivasspor'dan transfer edilen ancak sık sakatlanması ve performansı ile hayal kırıklığı yaratan Douglas gözden çıkarıldı. Yeni sezon öncesi Sergen Yalçın'dan şans isteyen 29 yaşındaki futbolcunun bu isteği olmayacak gibi. Brezilyalı futbolcu bu sezon Beşiktaş formasıyla yalnızca 7 maçta forma şansı buldu.

Kaynak : Süperhaber