Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Ukrayna temsilcisi Dnipro’dan Denys Boyko’yu transfer etmesi sonrasında takım kaptanı Tolga Zengin’in performansı katlanmıştı.

Takımının Türkiye Kupası’nda Bucaspor’la oynadığı karşılaşmadaki başarılı görüntüsüyle dikkat çeken tecrübeli file bekçisinin, şovuna Süper Lig’deki Gaziantepspor maçında da devam etmesinin arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Ukraynalı kalecinin takıma gelmesinin ardından taraftarın forma için favori olarak Boyko’yu görmesi sebebiyle morali bozulan Zengin’e, bu konuda teknik direktör Şenol Güneş’ten güvence geldiği ortaya çıktı.

‘Endişen olmasın Tolga’

Kara Kartal’ın Gaziantepspor mücadelesi öncesinde 32 yaşındaki file bekçisiyle görüşen Güneş’in, “Üzerindeki baskının farkındayım. Sezon genelindeki performansın gayet iyi olmasına rağmen sadece birkaç maçta yaşadığın şanssızlıklar sonrasında uzun süre eleştirildin. Ama bu takımın birinci kalecisi sensin. Eğer sen iyi performans sergilemeye devam edersen bu formayı senden kimse alamaz. Bu konuda bir endişen olmasın” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Boyko’yla ilgili olarak ise, “Yeni transferimiz Boyko, kalitesini ispat etmiş bir isim. İkinizin rekabetinden kazanan Beşiktaş olacak” diyerek sözlerini tamamladığı öğrenildi.