Beşiktaş forması altında ilk gol sevincini Kayserispor maçında yaşayan Siyah-Beyazlıların 19 yaşındaki genç yıldızı Ajdin Hasic ülkesinde Sport Centar'a önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Hasic'in açıklamaları;

- İstanbul'u tanıdıkça şehre ve insanlara aşık oldum. Yaşamak için güzel bir yer. Sözleşmemle ilgili sorunlar yüzünden 1 yıl oynamadım. Bu dönem benim ve ailem için gerçekten zordu..

- Ümraniyespor'da kiralık oynarken kendimi Beşiktaş'a hazırladım. Oynama fırsatını iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.

- Türkiye'de ikinci lig sıkı oynanıyor. Genç bir oyuncunun pişmesi için uygun bir ortam var. Güçlenmenizi ve öz güven kazanmanızı sağlıyor.

- Beşiktaş'ta tek hedef şampiyonluk olduğu için baskıyı hissediyorsunuz. Ligde lideriz ve idmanlarda harika bir atmosfer oluşmuş durumda. Ligde sıkı bir rekabet var. Takımlar arasındaki puan farkları düşük. Ancak buna rağmen sezon sonuna kadar lider kalacağımıza inanıyorum. Çünkü iyi bir takımız.

- Bosna Hersek Milli Takımı'na çağrılmak çocukluk hayalimdi. Birkaç ay öncesine kadar sadece televizyondan izlediğim oyuncular ile birlikte idman yapıyordum. Ne yazık ki İran, Hollanda maçlarında sahaya çıkamadım çünkü kampa katıldığımın üçüncü gününde Kovid-19 testim pozitif çıktı. Ancak ilerde oynama şansım olacaktır.

Fotomaç