Sezon başından bu yana sergilediği performansla adını birçok ekibin transfer listesine yazdıran Beşiktaşlı Ersan Gülüm hakkında bir iddia daha ortaya atıldı.

Lig TV'nin haberine göre daha önce Ersan için nabız yoklayan ve sezon başında da Beşiktaş'tan Demba Ba'yı kadrosuna katan Çin Süper Lig ekibi Shanghai Shenhua'nın ardından bu kez Çin 1. Lig ekibi Hebei Fortune, deneyimli savunmacıya talip oldu.

Ersan'ın transferi için siyah-beyazlı kulübe 3.5 milyon Euro bonservis ücreti teklif eden Hebei'nin, 28 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 3 milyon Euro ve bonuslar ile birlikte ev ve araba vereceği iddia ediliyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, ''Takımımızda birçok futbolcuya teklif var ve Ersan Gülüm de bunlardan biri'' derken ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ise şampiyonluğa odaklanan takımdan hiçbir futbolcuyu satmayı düşünmediklerini ifade etti.

Söz konusu teklifle ilgili konuşan Ersan Gülüm'ün ise ''Beşiktaş'ta çok mutluyum ve bu sezon takım olarak şampiyonluğa konsantre olduk, Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmüyorum'' dediği belirtildi.

Öte yandan Hebei Fortune yöneticilerinin, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta Ersan Gülüm'le birlikte forma giyen Demba Ba ile de görüştükleri ve Senegalli golcünün, Ersan'ın transfer edilmesi halinde takıma çok şey katacağını söylediği gelen haberler arasında.