Beşiktaş’ta 2010-14 sezonlarında forma giyen Hugo Almeida, devre arasında Hannover’e transfer olmuş ve 5 yıl sonra tekrar Almanya’ya geri dönmüştü. 2011’de Siyah-Beyazlılar’a gelen ve 2014-15 sezonunda ayrıldıktan sonra sırasıyla İtalya’da Cesena, Rusya’da da Kuban ile Anzhi formaları giyen Almeida, Hannover’de Mevlüt Erdinç’in yerine transfer edildi.

31 yaşındaki Portekizli yıldız hem kendisi hem de Hannover’den Kartal’a transfer olan Marcelo hakkında konuştu. İşte o sözler;

‘Marcelo çok iyi futbolcu’

“Hannover’e imza attığım için çok mutluyum. Tekrar iyi bir lige geldiğim için mutluyum. Takımın ligde kalması için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş’a gelen Marcelo ile kısa süreli takım arkadaşı olma fırsatı buldum. Çok iyi bir futbolcu. Hava toplarında etkili ve pas özelliği de yüksek. Beşiktaş’a mutlaka katkıda bulunacaktır.”

‘Artık geleceğe bakıyorum’

“Son iki senemle ilgili olarak ise fazla söylenecek bir şey yok. Geçmiş geçmişte kaldı. Daha iyi olabilirdi. Ancak ben geleceğe bakıyorum. Beşiktaş’ta unutulmaz 3 yıl geçirdim. Siyah-Beyazlı formayı giydiğim için gururluyum. Tanrı’ya, orada oynama şansını bana verdiği için teşekkür ederim. Ben her zaman Kartal’ım ve Beşiktaş taraftarı olarak umarım şampiyon biz olacağız.”

‘Belki bir gün dönerim’

“Türkiye’yi ve insanlarını çok seviyorum. Türkiye adeta ikinci vatanım gibiydi. Orada birçok arkadaşım var. Hayatta ne olacağını bilemezsiniz. Belki bir gün tekrar orada oynama şansı yakalarım. Ricardo Quaresma çok iyi arkadaşım. Tekrar takıma döndü ve şampiyonluk yolunda takıma büyük katkısı olacaktır.”

kaynak: fanatik