Ligin ilk 2 haftasında topladığı 4 puan ile 3. sırada yer alan Beşiktaş'ta, Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'i netleşmeye başladı.

Siyah beyazlılarda tedavileri tamamlanan Tolga ve Oğuzhan'ın takıma dönmesinin ardından, sakatlığı bulunan Aras dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kadrosunu belirlemeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş, kararsızlık yaşadığı savunma beklerinde ve orta sahada görev vereceği oyuncuları büyük ölçüde netleştirdi.

Kaleyi Tolga Zengin'e emanet edecek olan Güneş, savunma kurgusunu Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Caner'den oluşturmayı planlıyor. Deneyimli teknik adam orta sahada ise Atiba, Oğuzhan ve Talisca'yı sahaya sürmeye hazırlanıyor. İlk 2 haftada 11'de görev alan Tolgay'ı yedek bekletmeyi düşünen Güneş, hücum hattını Olcay, Quaresma ve Cenk'den oluşturacak.

Tecrübeli çalıştırıcı Karabükspor maçının 11'ini belirlerken salı akşamı deplasmanda oynanacak Benfica maçını da hesaba katıyor.

Hafta sonu yedek kulübesinde olmaları beklenen Aboubakar, Gökhan İnler ve Andreas Beck'in Portekiz deplasmanında ilk 11'de yer almaları sürpriz olmayacak.

Haber Kaynağı: NTV Spor