İki yıl önce bonservissiz olarak kadroya katılan ve geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'a 6 Milyon Euro karşılığında transfer olan Fabri'nin yerine kaleci arayışlarına hız veren Beşiktaş, Bursaspor'da forma giyen Harun Tekin bombasını patlatmak üzere!

Bursaspor'un başarılı Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın, Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar’ı kadrosunda görmek istemesi nedeniyle Beşiktaş Yönetimi, Harun’a karşılık bu iki oyuncunun yanı sıra bir miktar öcret teklif etti. Orkan Çınar'ı takımda tutup yerine Siyah-Beyazlı forma altında beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Jeremain Lens’i kiralık vermeyi de öneren Beşiktaş’ın, sunduğu bu teklife yanıt beklerken, Mustafa Pektemek, Orkan ve Lens’i yeşil-beyazlı takıma gitmeleri için ikna etmeye çalışacağı aktarıldı. 

Bu oyuncuların Beşiktaş’ta yedek kalmak yerine düzenli olarak forma şansı bulabilecekleri kulüplere gitmeye sıcak baktıkları da ifade edildi. Eski hocası olan Şenol Güneş ile yeniden çalışmak istemesi ve ilk 11’de oynama şansının yüksek olması nedeniyle Galatasaray’ın teklifi yerine Beşiktaş’ın önerisine daha sıcak bakan Harun’un da, Bursaspor Yönetimi’nden transfer konusunda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi. Eski hocası olan Şenol Güneş ile yeniden çalışmak istemesi ve ilk 11’de oynama şansının yüksek olması nedeniyle Galatasaray’ın teklifi yerine Beşiktaş’ın önerisine daha sıcak bakan Harun’un da, Bursaspor Yönetimi’nden transfer konusunda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi.

Kaynak - Akşam