Dünya kupasında final oynayan Hırvatistan milli takımının savunma hattında başarılı performansla Beşiktaş'ı gururlandıran yıldız stoper Domagoj Vida için İngiliz kulüpleri kesenin ağzını açtı

Everton,Liverpool ve Fulham'dan sonra West Ham United'ın Beşiktaşa geri çevirilmesi zor olan resmi teklif yaptığı ortaya çıktı.
18 milyon euro'luk teklifi son olarak 22 milyon euro'ya yükselten İngiliz ekibi böylece diğer kulüplerin önüne geçmiş oldu.
Transfer sezonunun hızlı takımı West Ham,Jack Wilshere ve Felipe Anderson'dan sonra hırvat yıldızın transferini mutlaka bitirmek istiyor.

Dünya kupasında gösterdiği başarılı performansın ardından 30 milyon euro bonservis bedeli belirlenen hırvat stoper için yapılan teklifin büyük bir kısmının peşin olarak ödenecek olması transfere başkan Fikret Orman'ın sıcak bakmasını sağlıyor.
Gönderdiği oyunculardan gelen parayla ilk etapta personel ve futbolcu maaşlarını ödemenin yanı sıra transfer yapmayıda planlayan siyah-beyaz'lı kulüp,Vida'nın satışından elde edilecek gelirle teknik direktör Şenol Güneş'in istediği transferleri gerçekleştirmeyi planlıyor.Beşiktaş kısa süre içinde sağ bek,10 numara ve forvet transferlerini bitirmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında bedelsiz olarak kadroya katılan ve 18 resmi maçta görev alan Hırvat stoperin Beşiktaşla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.