Beşiktaş'taki performansıyla tartışmalara konu olan kaleci Loris Karius'un Liverpool'a geri döneceği ve sözleşmesinin feshedilmesi için görüşmelere başlandığı iddia edilmişti. Alman kaleci hakkında Beşiktaş'ın tavrı belli oldu.
 
İngiliz basınından Mirror'ın haberine göre Beşiktaş, Karius'un 2 yıllık kiralık sözleşmesini sonlandırmak için Liverpool ile görüşmedi. İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un da Karius'u sözleşme bitiş tarihinden önce geri çağırmayı düşünmediği ifade edildi.

Klopp'un Real Madrid finalinde gözden düşen Loris Karius'un ilk 11'deki yerini kaybetmesi nedeniyle Beşiktaş'a kiralık gönderdiği ve vatandaşının yedek kulübesine mahkum kalmasını istemediği bildirildi

İNGİLİZ PSİKOLOGDAN KARİUS SÖZLERİ

Öte yandan İngiliz basınından The Set Pieces'e röportaj veren ünlü psikolog Johnson, Alman kaleciyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şampiyonlar Ligi finalini izlediğimiz zaman Karius'un üzerindeki stresi görebiliyorduk. Bunun etkileri bir süre daha devam eder. Saha ortasında hata yaptığınız zaman kameraların size odaklandığını bildiğiniz için beyniniz buna göre sinyaller yolluyor. Bu nedenle sürekli beyniniz ile vücudunuz sürekli o anı hatırlıyor. Her hata yaptığınızda aklınızda bu oluyor. Bu durum motivasyonu da etkiler. Beyninizde. "Yine yapamayacağım" diyerek sürekli negatif düşünce oluşuyor."