"SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABISIZLANIYORUM"


"Burada bulunduğum için çok memnunum. Sayın Ali Naibi transferim için çok çalıştı. Bundan önce 1-2 defa beni transfer etmek istemişlerdi ve sonunda oldu. Ne mutlu ki buradayım. Beşiktaş'a ve Türkiye'ye geldiğim için çok mutluyum. Burada çok iyi oyuncular var. Çok heyecanlıyım. Takıma katkı sağlayacağım.Burada genç, çok tecrübeli ve kalitesi yüksek oyuncular da var. Burada olduğum için çok mutluyum, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sayın başkan Fikret Orman, Serdal Adalı ve Şenol Güneş'e teşekkür ederim. Yaptığım tercihin kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum. Transferimde katkı yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu kulübün renklerini en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım.PSV'de çok güzel günler geçirdik ve kupalar kazandık. Kutlamalarda da her şey çok güzel geçmişti. Burada da aynı hedeflere sahibim. Kupalar kazanınca kutlamalar da çok daha güzel olacak.

"KIRGINLIK SEBEBİYLE AYRILMADIM"

Burada çok çalışkan oyuncular var. Atiba, Adriano gibi oyuncuların profesyonelliğini görünce gerçekten etkileniyorsunuz. Benim PSV'de olduğum dönemde farklı bir hoca ve farklı bir takım vardı, Cocu vardı. Cocu'dan sonra Van Bommel geldi ve farklı kararları vardı. Ancak ayrılma kararım bir kırgınlık nedeniyle değil. Bu yanlış anlaşılmasın, orada bulunan hocanın ve yönetimin bir planı vardı. Pepe hayranlık duyduğum bir oyuncu. Ben daha farklı tipte bir futbolcuyum. Kulüp için savaşan bir yapıda olacağım. Beşiktaş'a en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapacağım.

"OYUN STİLİM AGRESİF"

Ben buraya çok isteyerek geldim, sonuçta benim hayatım ve benim kararlarım. Bu kararlara kimse engel olamaz. Oyun stilimi tanımlarsak agresif diyebiliriz. Hakemle Hollanda'da temasa dayalı oyuna pek izin vermiyorlardı. Benim için biraz sıkıntılı bir durumdu. Burada gelmeden izlediğim görüntülere göre daha çok temaslı oyuna tölerans gösteriliyor. Buna adapte olmaya çalışacağım.

"15 NUMARA GİYECEĞİM"

Buraya gelme kararımı etkileyen bir faktördü. İlk antrenmanımda dahi bunu gördüm. Hocamız oyunun yönünün çabuk değişmesini istiyor ve ben de buna hemen uyum sağlayabilirim, iletişim sorununu çözeceğime inanıyorum. 15 numarayı giyeceğim ancak çok özel bir anlamı yok. İlk giydiğim forma numarası ve doğum tarihim ile ilgili.

Kaynak: Sporx