Primertiempo'da yer alan habere göre; Beşiktaş, orta saha opsiyonu için dev kulüplerle yarışa girdi ve o oyuncunun kulübüyle transfere ilişkin görüşme gerçekleştirdi. .

Siyah Beyazlı takım, yaz transfer sezonunda kadrosuna katamadığı isimleri ara transferde renklerine bağlamak için kollarını sıvadı... Beşiktaş, bir yandan Süper Lig için yarışmaya devam ederken, bir yandan da ibresini gelecek ve gönderilecek isimlere yöneltti.

Teknik direktör Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi yönetiminde transfer rotasını belirleyen Kara Kartal'da hedef orta saha transferi oldu..

Beşiktaş'ta Atiba'nın ilerleyen yaşı göz önüne alındığında orta sahanın göbeğine yüksek kalitede bir ismi dahil edilmesi planlanıyor.

Josef de Souza, Mensah ve Oğuzhan Özyakup'u elinde bulunduran ve Adem Ljajic'i de satmayı düşünen Kara Kartal'ın bu bağlamda gündemine aldığı isim belli oldu.

Primertiempo adlı sitede yer alan bilgilere göre; Beşiktaş, o futbolcu için kulübü ile ilk görüşmelerini yaptı bile... Bununla beraber Siyah Beyazlı kulübün transfer sürecinde Avrupa'nın dev kulüpleriyle yarıştığı iddia edildi.

Şu anda Rusya'nın Zenit kulübünde forma giyen Wilmar Barrios'un bir sonraki durağı Beşiktaş olabilir...

Haberin detaylarında; 2018-19 sezonunda 15 milyon euro bedelle Boca Juniors'tan Zenit'e transfer olan Wilmar Barrios, kulübündeki zamanının dolduğunu düşünüyor.

Avrupa'da yeni bir maceraya atılmayı düşünen Barrios için önünde bir çok seçenek bulunduğu ifade edilirken, bunlardan birinin de Beşiktaş olduğu kaydedildi.

Öte yandan Beşiktaş ile beraber Milan, Tottenham ve Newcastle United'ın, Barrios'un transfer durumunu için Zenit kulübü yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

WILMAR BARRIOS KİMDİR?

16 Ekim 1993'te Kolombiya'nın Cartagena de Indias şehrinde dünyaya gelen Barrios, ön libero mevkiinde forma giymektedir. Kolombiyalı futbolcu bununla beraber sağ bek ve 8 numara pozisyonunda da oynayabiliyor..

Kariyerine Tolima B takımında başlayan Barrios, daha sonra Tolima A Takımı'na yükseldi. 2016-17 sezonunda 2.6 milyon euro bedelle Boca Juniors'a transfer olan Barrios, 2018-19 sezonunda Zenit'in yolunu tuttu.

Wilmar Barrios, bu sezon toplamda 22 maça çıkarken 1 gol kaydetti ve 1829 dakika forma giydi. Öte yandan Barrios, 33 kez milli takım forması giydi.

.

Kaynak: Fotomaç