Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta kiralık olarak gönderilen oyuncuların geleceği belli oluyor.

Devre arasında Hollanda Eredivisie Ligi ekibi Feyenoord’a kiralık olarak gönderilen Oğuzhan Özyakup, Hollanda Ligi’nin iptal olmasına karşın 1 Haziran’a kadar takımıyla antrenmanlarını sürdürecek.

Sonrasında Türkiye’ye dönecek olan 27 yaşında futbolcu, sözleşmesinde indirim yapması durumunda önümüzdeki sezon Siyah Beyazlı takımın kadrosunda yer alacak.

Sivasspor’da sergilediği performansla göz dolduran Fatih Aksoy da Beşiktaş’a dönmek için gün sayıyor.

Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın, genç futbolcuyu yeni sezon kadro planları içinde düşünüyor.

Belçika’nın Zulte Waregem ekibi, kiralık oynayan ve ligde gösterdiği 7 gol, 10 asistlik performansla yılın 11’inde kendine yer bulan Cyle Larin’i satın almayacağını açıklamıştı.

Kanadalı futbolcunun durumu belirsizliğini korurken, Siyah Beyazlı yönetiminin Larin'e gelecek teklifleri değerlendireceği ifade edildi.

Fransa'da Toulouse’a kiralanan ve takımının küme düşmesine engel olamayan İsimat-Mirin, Sergen Yalçın’ın gelecek sezonki kadro planlamasında yer almadığı da çıkan haberler arasında.

Fransız futbolcudan, kendine takım bulması istenecek.

Öte yandan Beşiktaş'ta Ajdin Hasic, Sedat Şahintürk, Muhayer Oktay ve Alpay Çelebi'nin kaderi ise sezon başı kampındaki performanslarına göre değerlendirilecek.

Kaynak: TRT Spor