Geçen hafta yeni transfer Kagawa önce çıktı. Bu hafta ise Burak Yılmaz. Golcü siyah-beyazlı formayla 4 bin 130 gün sonra golü buldu. En son 25 Ağustos 2006'daki Konyaspor’a iki gol atmıştı

Cumartesi akşam 3 şut atıp 2 gol bulan Burak 1 de kilit pas verdi. 47 kez topla buluştu. 33 pas attı. Yüzde 81.8 isabet sağladı. Ceza sahası içinde 7 kez topla buluştu. 4 ikili mücadele kazandı. Hiç ofsaytta kalmadı.

BURSASPOR’UN BÜYÜKLERE ŞANSI TUTMUYOR

Beşiktaş, Bursaspor'u konuk ettiği son 6 lig maçını kazandı. Zaten siyah-beyazlılar, Bursaspor'la oynadığı son 12 lig maçının da 10’unda sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor ise son 8 sezonda 3 büyüklerle oynadığı 49 maçta sadece 3 galibiyet alabildi, 32 maçı kaybetti. Yeşil-beyazlılar 2015-16 sezonundan bu yana deplasmanda 107 golle en fazla gol yiyen takım. Bursaspor'un ilk isabetli şutu 64’de Yusuf Erdoğan’la geldi.

ŞARKILARLA BEŞİKTAŞ. AŞK, ÇİLLİBOM 

Beşiktaş’ta Cumartesi akşam şarkılar gecesi yaşandı… bir önceki geceyi heyecandan uyuyamadan geçiren Burak Yılmaz, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra Vodafone Park'ta ilk kez tribüne çağrıldı.

Attığı golden sonra “Aşk yeniden” şarkısı çalındı. “Aşk yeniden, ürperen sahiller gibi,  aşk yeniden, kumsalların deliliği, Aşk yeniden, bir masal gibi gülümserken”sözlerine tüm tribünler eşlik etti. Gecenin bir başka şarkısı ise Kagawa’ya uyarlanan; "Ooo Shinji! Yarın olmaz Shinji! Hemen Shinji Shinji! Shinji gol gol gol!” efsane Çillibom şarkısı oldu. 

GÖNÜL, GÜNEŞ’İ YİNE DE MEMNUN EDEMEDİ

Bursaspor karşısında 10 ikili mücadele kazanan Gökhan Gönül, bu sezon Beşiktaş formasıyla en yüksek sayısına ulaştı. Ama buna rağmen Şenol Güneş’in gözüne giremedi. Uzun süredir tecrübeli oyuncunun yerini alabilecek bir alternatif arayan tecrübeli teknik adam, “gereksiz çıkış yaptı” diyerek oyuncusunu uyardı.


Kaynak:Fotospor