Sosa'nın menajeri Favio Bilardo'nun yıldız oyuncuyu isteyen İtalyan kulübü Milan'la bir süredir görüştüğü öğrenildi.

Sosa'yı ısrarla isteyen Milan Beşiktaş'a sunduğu 4 milyon Euro bonservis bedelinin kabul edilmemesi üzerine Bilardo'ya, "Sosa'yı bize uygun rakamla getir sana komisyon veririz önerisi yaptı. Milan Beşiktaş'tan 1,7 milyon Euro alacak olan Arjantinli futbolcuya da yıllık 2.5 milyon Euro önerdi. Rakamlar karşısında başı dönen Bilardo, Sosa'nın akıl hocalığına soyundu.

KOMİSYON KOPARMAK İÇİN AKIL VERDİ

Sosa Bilardo'dan aldığı taktikle, "Türkiye'deki terör olayları ailemi korkuttu. Bu nedenle ayrılmak istiyorum" bahanesini ortaya attı. Amacının Beşiktaş'ın istediği 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini aşağı çekmek olan Sosa'nın bu planı şimdilik tutmadı. Bilardo Milan'dan komisyon almak için Sosa'yı yönlendirince Beşiktaş Yönetimi Arjantinli futbolcuya ayrılması konusunda taviz vermedi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Sosa'nın terörü bahane ederek Beşiktaş'tan ayrılmak istemesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Katılımcılar Türkiye'de Van Persie, Sneijder gibi oyuncuların da oynadığını söyleyerek, Sosa'nın terör gerekçesinin arkasına sığınmasına çok büyük tepki gösterdiler.

Haber Kaynağı: Takvim