Larin, kendisine olan güvenin ve çalışmasının karşılığını aldı. Oynadığı pozisyonda birçok isim bulunmasına ve geçtiğimiz sezon beklediği forma fırsatlarını yakalayamamasına rağmen inancını hiçbir zaman kaybetmedi. Kanadalı forvet, Beşiktaş’ın bu sezon değişilmez forveti olacağı konusunda hiç şüpheye düşmedi. Larin’in yakın çevresine sık sık ‘Beşiktaş’ta mutlaka ilk 11’de şans bulacağım’ şeklinde görüş aktardığı öğrenildi. 

Kanadalı futbolcu yaz aylarını da çalışarak geçirdi. Tatilini çok uzatmayan Larin’in tatildeyken de sürekli bireysel çalışmalar yaptığı ve formda kalmaya özen gösterdiği belirlendi. Ayrıca takımdaki Türk oyuncularla iletişime de büyük önem veren Kanadalı golcünün, Türkçe öğrenme konusunda özel çabaları olduğu, arkadaşlarıyla iletişim kurmasına olanak sağlayacak düzeyde bir temel Türkçe öğrenmeye çalıştığı tespit edildi. 

Caner ile uyum yakaladı

Kariyeri boyunca yaptığı etkili ortalarıyla, birçok forvete önemli derecede katkı sağlayan Caner Erkin’in, Beşiktaş’ın antrenmanlarında Larin ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Özellikle B36 Torshavn maçındaki bazı pozisyonların daha önce idmanlarda çalışıldığı ortaya çıkarken, bu ikilinin maç içerisinde sürekli konuştukları bildirildi. 

Sıkı dostlar!

Siyah-beyazlılar, B36 Torshavn eşleşmesinde iki maçta attığı 8 golle iyi bir başlangıç yakalarken, kadro içerisinde parlayan Jeremain Lens, Ryan Babel ve Cyle Larin de öne çıktı.  

Üç yıldız ismin maç performansları kadar saha dışındaki pozitif tavırları da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle Lens ve Larin gibi geçen sezon takıma katılan isimlerin adaptasyon sürecini geçmeleri, Babel’in de artık takımda kalıcı hale gelmesi ayrı bir etken oldu. Üç yıldız oyuncunun saha dışındaki yakın dostlukları saha içine direkt etki ediyor. Kartal’ın şu anki hücum 3’lüsünün başarısında bu detay büyük önem taşıyor.

Kanada’da dikkat çekti

Cyle Larin, B36 Torshavn maçında yaptığı hat-trickle Kanada’da dikkatleri topladı. Sezona golleriyle başlayan 23 yaşındaki oyuncu, dikkatleri çekti. MLSSoccer’da Larin’in Beşiktaş için Avrupa Ligi’nde hat-trick yaptığı geniş olarak verildi.




Kaynak:Milliyet