Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olacak. 

Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle tamamlayan Siyah Beyazlı takım 10 puan topladı. Bu sezon ligde çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik ile 2 yenilgi yaşayan Antalya temsilcisi ise 4 puanla haftaya 15. sırada girdi.

Beşiktaş'ta 5 futbolcu Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Welinton, N'Koudou, Vida, Teixeira ve Umut Meraş sakatlıkları nedeniyle bu akşam takımdaki yerini alamayacak.

Öte yandan Antalya'da yaptıkları 25 lig maçının 15'inde sahadan galip ayrıldı, 3 kez yenildi, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş, dış sahadaki maçlarda Akdeniz ekibinin filelerini 57 kez havalandırdı, kalesinde ise 31 gol gördü.

Beşiktaş ile Antalyaspor, Süper Lig'de 51. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan 50 lig karşılaşmasının 33'ünü Beşiktaş, 6'sını Antalya kazandı, taraflar 11 müsabakada birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah Beyazlı takımı attığı 107 gole karşılık, Kırmızı Beyazlı ekip 45 gol kaydetti.

İŞTE ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ;

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudryashov, Güray, Poli, Nuri, Gökdeniz, Fredy, Mukairu, Wright

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Gökhan Töre, Pjanic, Salih, Larin, Batshuayi

Kaynak: Fotomaç