Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanına istasyon ve pas çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlılar, ikinci bölümde taktik uygulamalar üzerinde durdu. Beşiktaş'ın idmanı yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlı oyuncuların çift kale maçtaki temposu ve hırsı dikkati çekti. Maç sırasında Alexis Delgado ve Denys Boyko, ikili mücadele sırasında kısa süreli sakatlık yaşadı. İki oyuncu tedavilerinin ardından çalışmaya devam etti.

Milli oyuncular katıldı

Beşiktaş'ta A Milli Takım'da forma giyen Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup, çalışmalara dahil oldu.

İstasyon ve pas çalışmasında takımla olan üç oyuncu, daha sonra ekipten ayrı koşu yaptı. Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşayan Luiz Rhodolfo da bu oyuncularla birlikte koştu.

Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma, takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Jose Sosa ile sakatlığı süren Mustafa Pektemek antrenmana katılmadı.

Mrmic, mesaiye başladı

Beşiktaş'ın yeni kaleci antrenörü Marjan Mrmic, siyah-beyazlı ekipteki mesaisine başladı.

Siyah-beyazlı takımın eski kalecisi Mrmic, antrenmanda kalecilere ilk çalışmasını yaptırdı.

Kaleci bolluğu

Siyah-beyazlı takım, Boyko'nun takıma katılmasıyla 5 kaleciyle çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen sezondan beri kadroda yer alan Tolga Zengin, Denys Boyko'nun yanı sıra yeni transfer Fabricio ve genç kaleciler Veysel Sapan ile Hüseyin Yılmaz da kendilerini göstermek için büyük bir çaba harcıyor.

Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.