Beşiktaş formasını son olarak Eylül 2020'de terleten  Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, ESPN'e bir röportaj verdi ve uzun zamandır süren sessizliğini de bozdu.

Yaklaşık 1.5 yıldır takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Lens, "Beşiktaş benden ve maaşımdan kurtulmak istiyor"  açıklamasında bulundu.

Jeremain Lens, "1.5 yıldır takımdan ayrı antrenman yapıyorum. 2 yıl önce durumum değişti. O dönemde takımdan çıkarıldım ve ayrı antrenman yapmaya başladım. Altı ay sonra İstanbul'da Fatih Karagümrük’e kiralandım ve sonra Beşiktaş’a geri döndüm. Ondan sonra ne yazık ki yaz ve geçen kış transfer dönemlerimde farklı bir takım ile anlaşamadım. Kimseye çamur atmak, kimseyi suçlamak istemiyorum. Beşiktaş’tan ayrıldığımda da atmayacağım. Ancak durumum biraz garip çünkü gitmemi istiyorlar" ifadelerini kullandı.

"Sonuç olarak başka takımlarla birkaç kez görüşme oldu fakat anlaşmaya varılamadı" ifadesini dile getiren Hollandalı oyuncu, "Şimdi çok para kazanıp oynayamamaktansa yüzde 10 indirim yapıp futbol oynamayı tercih ederim. Artık 34 yaşındayım. Şu ana kişisel antrenörümle, antrenman yapıyorum. Hâlâ profesyonel bir futbolcuyum ama futbol oynayamıyorum. Tekrar futbol oynamayı çok istiyorum" dedi.

KAYNAK: NTV SPOR