Beşiktaş dergisinin nisan sayısına röportaj veren Siyah Beyazlı futbolcu Josef de Souza, şampiyonlukla ilgili hayalini paylaşırken, flaş itiraflarda bulundu..

Orta sahadaki savaşçı karakteri ve başarılı performansıyla Beşiktaşlı taraftarların büyük takdirini kazanan Brezilyalı futbolcu, Siyah Beyazlı takımda çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Josef de Souza'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Takımdaki ortam sıcak, baskı yok. Mutlu bir çalışma grubuyla beraberiz. Şimdiye kadar iyi bir lig oynadık diyebiliriz. Kupada da finale geldik. Kolay olmayacak, çok mücadele etmemiz gerekiyor ama umarım mayıs ayında iki kupayı birden kaldırırız. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldim."

"Kulübe bu şansı bana tanıdığı içini sonsuz teşekkür ederim. Önümüzdeki iki kupayı kazanırsak bu inanılmaz olur"

"Bence en önemlisi mücadelemle ve isteğimle diğer arkadaşlarıma örnek olduğumu düşünüyorum."

"Hatta Gençlerbirliği maçında şöyle bir anımız var. Dorukhan maçtan sonra geldi ve 'Senin mücadele edişini görünce ben de aşka geldim ve içimde daha fazla oynama isteği uyandı' demişti"

"Uzun zamandır beklediğim bir şampiyonluk. Artık zamanı geldi. Doya doya bu şampiyonluğu kutlamak istiyorum. Mayıs ayında Boğaz'ın bizim kutlama teknelerimizle dolduğunu görmek istiyorum"

FENERAHÇE İTİRAFI

Beşiktaş'ın rezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Fenerbahçe'den 2018 yılında Al Ahli'ye transfer olmasıyla ilgili bir itirafta da bulundu. 

Brezilyalı futbolcu şu ifadeleri kullnadı;

"Bildiğiniz gibi oyuncular Suudi Arabistan'a konunun maddi tarafına baktıkları için gidiyorlar. Ben de maddi açıdan değerlendirdiğim için, genç olmama rağmen iyi bir kontrat sundukları için oraya gitmeyi tercih ettim. Stadyumdaki atmosfer olsun, oyuncuların futbola yaklaşımı olsun çok profesyonel bir ortam bulmadım. Bunu gördükten sonra orada çok fazla kalmayacağımı başından beri biliyordum. Başarılı olduğum, uyum sağladığım Türkiye'ye dönmek istiyordum. Bunu da bana Beşiktaş verdi"

Kaynak: Fotomaç