Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş formasıyla bu sezon 5 maça çıkıp sadece 207 dakika sahada kalan deneyimli futbolcu Adem Ljajic, Lig'in 12. haftasında oynanacak olan Alanyaspor maçının kadrosuna dahil edilmemişti.

Son haftalardaki düşük performansı ve sakatlık periyodu nedeniyle hafta boyunca yapılan antrenmanlara katılmayan Sırp futbolcu Ljajic, problemini atlatıp bireysel olarak çalışmasına rağmen takım idmanına dahil olmak istemediği iddia edidli.

Sağlık ekibi ve teknik ekibin talebini, "Sakatlığım sebebiyle kendimi riske etmek istemiyorum" diyerek geri çevirdiği belirtilen Sırp oyuncu Ljajic'in Siyah Beyazlı takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor.

İki sezondur bekleneni veremeyen ve yaklaşık 17 milyon Euro'luk maliyeti ile Beşiktaş'ın bütçesinde önemli bir yük oluşturan Adem Ljajic'in gidişatından yönetim ve teknik heyet mutlu değil.

29 yaşındaki Boşnak oyuncuyla defalarca görüşen Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Ljajic'ten her seferinde düzeleceğine dair söz alsa da gerçekte bunun karşılığı bulunamadı.

Tecrübeli oyuncunun kendisini düzeltmemesi halinde kadroda yer bulmasının zor olduğunu dile getiren Siya Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın ise devre arası transfer döneminde Ljajic için "Satılık ya da kiralık olarak gönderilebilir" raporu vereceği konuşuluyor.

Beşiktaş yönetimi ise büyük paralar ödenerek transfer edilen oyuncusundan minimum düzeyde zarar peşinde.

Devre arasında Ljajic için 5 milyon Euro civarında gelebilecek tekliflere olumlu yanıt verileceği öne sürülüyor.

Teklif gelmezse de kiralama formülü denenecek.

.

Kaynak: Fotomaç