Spor Toto Süper Lig 26. haftasında Beşiktaş sahasında Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlılarda alınan galibiyetin ardından bazı istatistikler dikkat çekti. Siyah beyazlılar maçtaki ilk isabetli şutunda Burak Yılmaz ile golü bulurken geçtiğimiz hafta taraftarların protesto ettiği Karius, 90 dakika sonucunda kalede güven verdi ve bu sezon 6. kez ligde bir müsabakayı gol yemeden tamamladı. 

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor maçında taraftarların protesto ettiği Karius'un, hafta arasında Alman ve İngiliz basınında 4 aydır maaş alamadığı gerekçesiyle Beşiktaş'ı 20 Şubat'ta FIFA'ya şikayet ettiği yazılmıştı. Karius, Göztepe maçında 90 dakika boyunca 5 kurtarış yaptı ve gol yemeden maçı tamamladı. 

ŞENOL GÜNEŞ İLE TOPLANTI YAPMIŞTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor maçının ardından basın toplantısında takıma aidiyet konusunda sıkıntıları olduğunu söylediği Karius ile Göztepe maçı öncesi özel görüşerek Alman kaleciye moral verdi. Şenol Güneş, Karius'a kendisinden daha yüksek beklentiler olduğunu söyleyerek Göztepe maçında iyi performans beklediğini belirtti. 

Karius'un bu sezon Süper Lig'de gol yemediği maçlar

Bursaspor
Kayserispor
Akhisarspor
Galatasaray
Alanyaspor
Göztepe