Süper ligin köklü camiası Beşiktaş devre arasındaki transfer çalışmalarına son hız devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekibin savunma bölgesindeki aksaklığa çözüm olarak o bölgeye takviyeler yaparak stoper mevkindeki tandemi güçlendirmek istiyor.

Kara Kartal stoper bölgesine ilk olarak Hnk Rijeka takımından 23 yaşındaki ve 1.87 boyundaki Hırvat stoper Matej Mitrovic'i transfer eden Beşiktaş, o bölgeye bir transfer daha yaparak savunma tandemini oturtmak istiyor.

Siyah-Beyazlı ekibin şimdiki hedefi ise 2011 yılından beri Beşiktaş forması giyen ve geçen sezon Çin ekibi Hebei China Fortuna'ya 7 milyon euro gibi rekor bir bonservis bedeli ile satılan Ersan Adam Gülüm! 

Daha önce eşinin Çin'deki yaşama olumlu bakamadığı ve Türkiye'ye geri dönmek istediğini açıklayan Ersan Adem Gülüm için Beşiktaş devreye girdi. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken Beşiktaş'ın hem Çin ekibi ile hem de Ersan Adem Gülüm ile anlaşmaya varııdığı öğrenildi. Bu transferin birkaç günde olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlanması bekleniyor.