Süper Lig'de takımlar yoğun fikstür nedeniyle sık sık maç yaparken bir de seyahatler nedeniyle oyuncular fizik olarak çok yıpranıyorlar.

Siyah-Beyazılar 9 maçlık süreçte 7 maçını İstanbul'da oynayarak fikstür avantajını kullanmak istiyor.

Beşiktaş önündeki 9 maçın 7'sini İstanbul'da oynayacak. Bu haftayı 'bay' geçecek olan siyah-beyazlılar, 26 Şubat'taki Denizlispor maçıyla birlikte yoğun bir fikstüre girecek. Ancak takımın avantajı, bu periyotta çok fazla seyahat etmeyecek olması. Denizlispor maçının ardından 2 Mart'ta Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, bu maçın ardından çıkacağı 6 karşılaşmada İstanbul'da boy gösterecek.

Evinde Gaziantep ile oynayacak olan Kartal, ardından Başakşehir'e konuk olacak. Bu maçın ardından Başakşehir ile iç sahada Türkiye Kupası maçına çıkacak; ardından Fenerbahçe'yi konuk edecek. Derbi sonrası Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan siyah-beyazlılar, ardından Alanyaspor'u ağırlayacak. Erzurumspor karşılaşmasına kadar İstanbul'da boy gösterecek olan Beşiktaş, bu periyotta maksimum puana ulaşmanın ve kupada finale çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Fotomaç