Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın ayrılışı kesinleşti gibi. 21 milyon euroluk satın alma opsiyonunu elinde tutan yönetim, sambacının daha büyük bir ligde oynamak istemesi nedeniyle şartlarını zorlamama yönünde eğilim gösteriyor.

Başkan Fikret Orman'ın "Transferde %50 küçülmeye gideceğiz" sözleri de bunun en büyük kanıtı. Son 2 sezondur Siyah- Beyazlı takıma çok şey katan Brezilyalı yıldızdan doğacak boşluğu ise kimin dolduracağı merak ediliyor.
Transfer Komitesi, Talisca'dan sonra 10 numarada oynayacak yeni ismi aramaya devam ediyor. Çok sayıda menajer de yönetime kendi oyuncusunu öneriyor.
Önerilen isimler arasından yönetimin sıcak baktığı futbolcuların başında İspanyol yıldız Sergio Canales'in geldiği öğrenildi. 4.5 sezondur Real Sociedad forması giyen 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi temmuz ayında sona erecek. Bu kalibrede bir yıldızı bedavaya almak isteyen yönetim, oyuncunun menajeriyle temaslara başladı.

Siyah-beyazlılar gözünü PAOK'un 25 yaşındaki yıldızı Dimitris Pelkas'a dikti. Başkan Orman ve beraberindeki yöneticiler, genç oyuncuyu izlemek için geçtiğimiz günlerde günübirlik Yunanistan'a gitti.

Kaynak: Fotomaç