Tecrübeli çalıştırıcının daha önce “Pasifsin” diyerek eleştirdiği 22 yaşındaki futbolcuyu Sunderland’in istediği öne sürülürken siyah-beyazlı yönetimin de devre arasında Kerim’i kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta bu sezon adeta formayı unutan Kerim Frei’a İngiltere Premier Lig’den talip çıktığı iddia edildi. Geçen sezon 37 resmi  karşılaşmaya çıkan ve 5 gol, 5 asist yapan Kerim, Spor Toto Süper Lig’de 4 gol, 3 asist üreterek şampiyonluğa da önemli katkı yapmıştı. Ancak bu sezon ise Güneş’in gözünden düşen 22 yaşındaki kanat oyuncusu ligde 36, Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 dakika oynayabildi.

Geçtiğimiz günlerde hocası Şenol Güneş’in yanına gidip neden forma giyemediğini soran ve “Pasifsin. Senin sahada çok daha aktif olman gerekiyor” cevabını alan Kerim’e talip olan İngiliz kulübünün ise Sunderland olduğu öğrenildi. Premier Lig’de şu an topladığı 5 puanla son sırada yer alan Sunderland’in Kerim için Beşiktaş’ın kapısını resmen çaldığı, siyah-beyazlı yönetimin de genç oyuncuyu kiralık olarak vermeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

YERİNE TRANSFER VAR

Öte yandan Beşiktaş yönetiminin devre arasında Kerim’i kiralık olarak verdikten sonra yerine bir kanat transfer etmek için araştırma halinde olduğu da öne sürüldü. Şenol Güneş’in bu yönde bir talebi olduğu, transfer komitesinin de bu konuda şimdiden birkaç oyuncuyla temasa geçtiği ifade edildi.