Beşiktaş Yönetimi öncelik verdiği stoper ve sol bek transferlerinde önümüzdeki hafta somut adımlar atacak.

Siyah-beyazlıların sezon başında ismi gündeme gelen Aleksandar Kolarov için temaslarını sürdürdüğü bildirildi. Yönetimin, Manchester City forması giyen 30 yaşındaki Sırp sol bekten haber beklediği öğrenildi. Kolarov kulubünden bonservisini bedelsiz alırsa Beşiktaş’a imza atacak. 

Kiralama durumunda bile maliyeti çok yüksek olan deneyimli futbolcu için farklı bir strateji geliştiren siyah-beyazlı yönetim, Kolarov bonservisini alırsa tecrübeli oyuncuya yüksek yıllık ücret yerine imza parası ödemeyi kabul edecek. Yeni teknik patron Pep Guardiola’nın raporunu bekleyen Manchester City’nin, İspanyol çalıştırıcının olumsuz görüş bildirmesi halinde Kolarov’u serbest bırakabileceği iddia edildi.

İngiltere’de senelik 5 milyon euro kazanması nedeniyle kulübe maddi anlamda yük olan Sırp futbolcu için öncelikle bonservis bedeli ödemeye hazır kulüplere bakılacağı kaydedildi. Vatandaşı Dusko Tosic aracılığıyla Kolarov’u getirmeye çalışan siyah-beyazlılar ise Şampiyonlar Ligi’ni koz olarak kullanacak. Siyah-beyazlı yönetim, Sırp futbolcunun transferinde başarıya ulaşamaması durumunda Arjantinli Emmanuel Mas seçeneğini yeniden masaya yatıracak.

Kaynak : Milliyet