Spor Toto Süper Lig'in sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk olarak Marcelo'nun bonservisini almış, kaptan Tolga ve İsmail ile de sözleşme uzatmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe ile yollarını ayıran Gökhan Gönül'ü kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar transferde hareketli vakitler geçiriyor.

İngiliz devi Manchester City'nin Pep Guardiola'yı takımın başına geçirmesinin ardından İspanyol teknik adam Sırp sol bek Aleksandar Kolarov'u takımda düşünmediğinin sinyallerini vermişti. Sol bek bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş, Kolarov'un transferi konusunda harekete geçmiş ve İngiliz kulübüyle temaslarda bulunmuştu.

Transferde sağlam adım atmaya çalışan Beşiktaş'la ilgili bugün Bosna Hersek basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Bosna Hersek'te yayın yapan N1 SK sitesi, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin de çok istediği Aleksander Kolarov ile anlaşmaya vardığını yazdı.

4 yıllık anlaşma

Bosna Hersek'te yayın yapan N1 SK sitesi, anlaşma şartlarını da haberin detayında açıkladı ve Beşiktaş'ın Kolarov ile 4 yıllık anlaşmaya vardığını iddia etti.

Yıllık 2.1 milyon Euro kazanacak

Haberde yıldız futbolcunun Beşiktaş'tan yıllık alacağı miktarda açıklandı. Buna göre Kolarov, Beşiktaş yıllık 2.1 milyon Euro kazanacak.

Tecrübeli futbolcu 2010 yılında Lazio'dan Manchester City'ye transfer olmuştu.