Arsenal’e karşı Liverpool’da son maçına çıkan ve 90 dakikanın ardından “Eşyalarımı topluyorum” diyen Leiva'nın Beşiktaş'a transferindeki pürüzler giderildi.
Ve Beşiktaş, Lucas Leiva transferinde mutlu sona ulaştı… Siyah-beyazlılar, önceki gece sürpriz bir şekilde Arsenal maçının 11’ine alınan ve karşılaşmanın ardından teknik direktör Brendan Rodgers’ın “Bu sezon da takımda kalacak” açıklamasını yaptığı Brezilyalı yıldızın işini bitirdi. Önce yönetici Erdal Torunoğulları, sambacı orta saha oyuncusu ile bir araya geldi ve taraflar arasında her konuda anlaşma sağlandı. Leiva da “Eşyalarımı topluyorum yarın (bugün) İstanbul’da olacağım” dedi.
17:20’DE YEŞİLKÖY’E İNİYOR
Ardından Torunoğulları, menajer Ahmet Bulut ile birlikte Liverpool’lu yöneticiler ile masaya oturdu ve ufak tefek pürüzler halledildi. Bir sezonluğuna kiralık imza atacak olan Leiva’nın yıllık 4 milyon Euro’yu bulan ücretenin yarısını İngiliz kulübü karşılayacak, 2 milyon Euro’luk kalanını ise Beşiktaş ödeyecek.
Bugün TSi 11.15’te Manchester’dan kalkacak THY uçağıyla istanbul’a gelmesi beklenen 28 yaşındaki futbolcunun akşam 17.20’de Atatürk Havalimanı’na ineceği belirtildi. 

Kaynak: AMK Spor