Süper Lig'de iki sene üstüste şampiyonluğa çok yaklaşan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, forvet arayışlarınıa hız verirken, Mandzukic ve Gomez listenin başında yer alıyor. 

Wolfsburg'da sportif direktör Olaf Rebbe'nin "Takımdan ayrılacağını düşünmüyorum" dediği Mario Gomez'de umudunu yitirmeyen ancak Mandzukic'i de isteyen Beşiktaş'a Fransız devi Marsilya rakip oldu. 

Zubizarreta, menajerini aradı

Barcelona'nın efsane kalecilerinden olan ve şu anda Marsilya'nın sportif direktörlük görevinde bulunan Andoni Zubizarreta'nın takıma Hırvat forveti kazandırmak istediği belirtildi.

Calciomercato'da yer alan habere göre; Zubizarreta, Mandzukic'in menajerini aradı ve 30 yaşındaki forvetle ilgilendiklerini söyledi. Devre arasında Payet'i kadrosuna katan Marsilya'nın gelecek sezon için çok daha güçlü bir kadro kurmak istediği biliniyor. 

Yardımcı forvet gibi...

Mandzukic bu sezon tüm turnuvalarda 37 maça çıktı, 7 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Mandzukic'in az gol atmasının sebeplerinden biri ise Allegri'nin Dybala'yı daha önde oynatıp, rakip defansı yorma görevini Hırvat forvete vermesi... 

Gelecek sezon Gonzalo Higuain'i kadroda tutup, Dybala'yı yüksek bir ücrete satmanın planlarını yapan Juventus buradan gelecek bonservisle kadro gücünü korumak istiyor. 

2019'da Juve'yle olan sözleşmesi bitecek Mandzukic'in Torino'da kalıp kalmayacağı Dybala'nın satılmasına bağlı... 

Fanatik