Beşiktaş'ın, Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği mücadelede ilk 2 gole imzasını atıp, maçın kazanılmasında büyük pay sahibi olan Marcelo, "Benim için çok müthiş ve unutulmaz bir geceydi. Attığım 2 gol ile takımımın kazanmasına yardımcı olduğum için çok mutlu oldum. Tabii benim için de bakarsanız attığım 2 gol sürpriz oldu ama önemli olan takımın kazanmasıydı ve kazandık şampiyonluk olduk. Mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.

"BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK BİR TAKIM"

Şampiyonluğu hak eden takımın Beşiktaş olduğunu belirten Brezilyalı stoper, "Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Gerçekten şampiyon olmak için çok çalıştık ve başardık. Ben takıma sezonun 2. yarısında katıldım ama geldiğimde zaten lider olan ve çok iyi bir futbol oynayan takıma geldiğimi biliyordum. Uyum sürecini çabuk atlattım. Takım olarak da çok iyi çalıştık ve sahada her zaman çok iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Beşiktaş çok büyük bir takım ve her zaman şampiyon olması gereken ve bunun için oynaması gereken bir takım. Bu nedenle de futbolcular burada forma giymek ister" şeklinde konuştu.

"UMARIM BEŞİKTAŞ İLE DEVAM EDERİM"

Marcelo, kiralık olarak transfer olduğu Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya esprili bir şekilde, o sırada arkasından geçen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı işaret ederek, "Geleceğim ile ilgili durumu bilmiyorum. Başkana sormanız gerekiyor. Ama ben burada çok mutluyum ve kalmak istiyorum. Tabii kararı verecek olan kulüpler ama umarım benim istediğim karar çıkar ve seneye Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde oynarım" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının devamında ise transferi ile alakalı, "Beşiktaş ile henüz şahsi bir görüşmem olmadı ama menajerim bununla ilgili görüşmeler gerçekleştiriyor. Yakın zamanda çözüme kavuşacaktır. Umarım Beşiktaş ile devam ederim" dedi.

"TAKIMDA GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ARKADAŞLIK VAR"

Beşiktaş'ın başarısındaki sırrın takımdaki arkadaşlık olduğunu söyleyen Marcelo, "Takımda gerçekten çok iyi bir arkadaşlık var. İlk geldiğim andan itibaren beni hemen kabullendiler ve aralarına aldılar. Futbol yaşamıma burada devam etmek istememin bir nedeni de bu durum. Kendimi burada çok rahat hissediyorum" diye konuştu.

"GALATASARAY MAÇINDAN SONRA ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI ANLADIM"

"Şampiyonluğun geleceğini hangi maçtan sonra anladın?" sorusuna ise Marcelo, "Galatasaray maçından sonra şampiyon olacağımızı anladım. Bizim için çok önemli bir maçtı ve onu kazandığımız zaman şampiyonuz dedim kendime" şeklinde cevap verdi.

Haber Kaynağı: DHA