Beşiktaş'ın dün İstanbul'a getirdiği Brezilyalı oyuncu Marcelo Guedes, sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.
 
Bir dizi teste tabi tutulan 28 yaşındaki oyuncunun kontrolleri efor testi ile tamamlandı. Beşiktaş, Marcelo Guedes'in kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmaması durumunda, oyuncu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacak.

Siyah Beyazlılar,  Denys BoykoAlexis Delgado ve Aras Özbiliz'den sonra dördüncü transferini de yaparak Brezilyalı stoper Marcelo Guedes'i kiralamıştı.

Marcelo'ya karşılık Alman kulübüne İsveçli stoper Milosevic verildi. Beşiktaş, dün gece İstanbul'a gelen Brezilyalı oyuncuyu sezon sonunda istediği taktirde 1.2 milyon Euro'ya satın alabilecek.



Marcelo kimdir?


20 Mayıs 1987 doğumlu olan Marcelo Guedes, kariyerine Santos altyapısında başladı.

PSV'DE ATIBA HUTCHINSON İLE BİRLİKTE OYNADI


2007'de Santos'ta profesyonel olan Brezilyalı futbolcu, 2008'de Polonya'nın Wisla Krakow takımına transfer oldu. Krakow'daki ilk sezonunda lig şampiyonluğu sevinci yaşayan Marcelo, ikinci sezonun sonunda 3.8 milyon Euro karşılığında Hollanda devi PSV Eindhoven'e satıldı.

PSV'de Atiba Hutchinson'la birlikte oynayan Marcelo, bu kulüpte oynadığı 139 maçta 8 gol attı ve hiç kırmızı kart görmedi.