Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Mario Gomez'in açıklamalarından satır başları;

- "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"

- "Her oyuncu bu mesleği şampiyon olmak için yapar. Stuttgart'ta, Bayern'de şampiyon oldum, burada tekrar duyguyu yaşıyorum"

- "İşler mükemmel bir şekilde ilerleseydi buraya gelme şansım olmayacaktı, bu mükemmel duyguları yakayalamayacaktım"

- "Fiorentina'da bana 'bu oyuncuları alacağız' dediler, ama sonunda oyuncular transfer edilmedi, verilen sözler tutulmadı"

- "Beşiktaş, Türkiye'nin Bayern Münih'i"

- "Almanya'da Türkiye'den bahsederken belirli önyargılar var ve bunlar olumlu değil. Yanlış bir bakış açısı var"

- "İlk 5-6 hafta öyle antrenmanlar yaptım ki, keşke hocaya ekstra antrenmanlar yapalım demeseydim dedim"

- "Sezon başında Van Persie ile kıyaslamalar yapılıyordu. Ancak benim için önemli olan Van Persie'yi geçmek değil, şampiyonluktu"

- "Başkanla yaptığımız görüşmede, 'Önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde oynayacağız" dedim. Belli bir yatırım gerekiyor"

Beşiktaş'ta kalma konusunda sorulan soruya ise Mario Gomez; "Ben burada kalma konusunda iyimserim. Önümüzdeki sezonun transfer politikası ikna ederse, kalma konusunda iyimserim." dedi.

Metin Tekin'in, "Takımda kalma şartın, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurulması mı? sorusuna, Mario Gomez: "Evet" cevabını verdi.

- "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"

- "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"

- ''Şöyle anlaşılmasın, 26 gol attı diye akıl veriyor diye hissedilmesin. Bu takımın Devler Ligi'nde iyi işler yapacağına inanıyorum"