Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino, mor menekşelerde gelecek sezonun takımını oluşturdu. İtalyan ekibinin yeni yöneticisi dün Brindisi'den Pisa'ya gerçekleştirdiği uçak seyahatinde elindeki listeyle dikkatleri üzerine çekti.

Fiorentina'nın transfer işlerini yürüten isim olan Corvino'yu uçaktaki bir diğer yolcu görüntüledi. Deneyimli idarecinin elindeki kağıt ve gelecek planlarını ifşa etti. Ailesiyle geçirdiği tatilden Floransa'ya dönüş yolunda, elindeki kağıtta gelecek sezonun kadrosunu oluşturma gayreti içinde bulunduğu görüldü.

GOMEZ TAKIMDA KALACAK MI


Beşiktaş'ın durumunu merakla beklediği Mario Gomez'in de listedeki isimlerden bir tanesi olması dikkat çekti. Listede hem şu anda takım kadrosunda bulunan oyuncular, hem de transfer edileceği düşünülen isimlerin yer alması, kâğıdın takımın gelecek sezon kadrosu olduğu yorumlarına yol açtı. Gomez'i öncelikle iyi bir fiyata satmak isteyen Fiorentina'nın, oyuncuyu ucuza bırakmayacağı ve gerekirse takımda tutup gelecek sezon kendisinden yararlanacağı belirtildi.

HAGI DE LİSTEDE

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü olan Gheorghe Hagi'nin oğlunun da, listedeki isimlerden bir tanesi olduğu görüldü. Corvino'nun elindeki kâğıtta, orta saha oyuncuları arasında adı yazılı olan 17 yaşındaki Ianis Hagi'nin, önümüzdeki günlerde resmen Fiorentinalı olacağı vurgulandı.

Kaynak : Skorer