Anlaşmanın sağlanması halinde Brezilyalı oyuncunun bu hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçirilmesi planlanıyor.

Beşiktaş,aradığı stoperi Fransa'da buldu. Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala bir defans oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılar, Marsilya'da forma giyen genç oyuncu Doria ile temasa geçti.

20 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu kiralık olarak transfer etmeyi isteyen yönetim, Marsilya'ya teklifini sundu. Siyah beyazlılar, sezon sonuna kadar kiralanması düşünülen Doria'nın satın alma opsiyonuna da sahip olmak istiyor.

İki kulüp arasında pazarlıklar çok sıkı bir şekilde sürerken, anlaşmanın sağlanması halinde Brezilyalı oyuncu hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçecek.

Profesyonel kariyerine Brezilya ekibi Botafogo'da başlayan 1.89 boyundaki genç oyuncu Doria, 2014 yılında Marsilya'ya transfer oldu. Geçen sezonun bir bölümünde Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen futbolcunun Marsilya ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.