Beşiktaş'ın stoper hedefleri arasında liste başı olan Jeremy Mathieu, Siyah-Beyazlılar'a transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

32 yaşındaki Fransız futbolcu İspanyol Diario Sport'ta yer alan açıklamasında Barcelona'da kalacağını duyurdu.

Mathieu, ''Beşiktaş'la görüşmeler yaptık bu doğru. Ancak ben başkan Bartomeu'yla konuştum ve burada mutlu olduğumu söyledim. O da benim takımda kalmamdan yana görüş belirtti'' dedi.

Deneyimli stoper, ''Yeni transferler Umtiti ve Lucas Digne benim yakından tanıdığım isimler. Benim pozisyonumda oynadıklarını biliyorum ancak bu durum problem yaratmayacak benim için. Hocamız Luis Enrique benim stoper bölgesinde oynamaktan hoşlandığımı biliyor, ancak futbolda neler olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz'' diye konuştu.

Fransız savunmacının bu sözleri sonrasında Barcelona'dan Brezilyalı solak Adriano'yu kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar'ın transferde nasıl bir rota izleyeceği merakla bekleniyor.

2014 yazında Valencia’dan Barça’ya 20 milyon Euro (Yaklaşık 64 milyon TL) bonservis bedeliyle gelen Fransız futbolcu fazla forma şansı bulamayınca, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmeyi gündemine almış, bu noktada devreye giren Beşiktaş, Fransız yıldızı ikna etmişti.