Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Türkiye'nin en iyi sağ beki olarak nam salan Gökhan Gönül'ü transfer eden Beşiktaş büyük bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den 17 milyon Euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow'un kulübüyle anlaştığı iddia edilen Beşiktaş'ın transferde yılın bombasını patlatmak istediği iddiası ortalığı ayağa kaldıracak.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasından ötürü kadrosunda önemli yıldızları barındırmak istediği ve Süper Toto Süper Lig'de de geldiği günden bu yana nokta transfer olabilecek isimler düşünen Siyah Beyazlılar, Senegalli milli yıldızın transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

İddialara göre Moussa Sow'un kulübü ile 6 milyon Euro karşılığında anlaşan Beşiktaş'ın transferi bitirmeye çok yakın olduğu, Sow'un Fenerbahçe taraftarından çekinmesinden ötürü transferin zora girmesini engellemek isteyen Beşiktaş yöneticilerinin yıldız oyuncuyu ikna etmek üzere oldukları da iddia edildi.

Moussa Sow'un Fenerbahçe'ye geri dönebileceği konuşulurken Beşiktaş'ın böyle bir transfer hamlesi yapması herkesi çok şaşırttı.

Yönetimiyle rüya gibi bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, yıldız golcünün transferini bitirirse Fenerbahçe'ye de büyük bir nazire yapmış olacak.

Gökhan Gönül transferine İsmail Köybaşı ile adeta jet bir cevap veren Fenerbahçe'nin eski yıldızlarının olası bir Beşiktaş transferinde ne gibi bir tepki vereceği ise şimdiden büyük merak konusu.

MOUSSA SOW AL-AHLI'DE NELER YAPTI?

Moussa Sow transfer olduğu günden bu yana Birleşik Arp Emirlikleri'nde çıktığı 29 maçta 16 gol atma başarısı gösterirken 5 de sarı kart gördü.

Fenerbahçe'den 17 milyon Euro gibi büyük bir rakama Al Ahli'ye transfer olan Senegalli yıldızın gol ortalamaları da oldukça yüksek.

Kariyerinde 358 maçta 135 gol atan isim Senegal Milli Takımı'nda ise 16 maçta 6 gol atmayı başardı. 

Kaynak : Medya Haber