Heyecanın düzeyi oldukça yüksek geçen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, karakartalın 4-3 galibiyetiyle sona erdi. Zorlu deplasmanda 3 puanı cebine koyan Beşiktaş, zirve iddiasını ispatladı. Mücadeleye yedek başlayan Kongolu oyuncu Fabrice N'Sakala 86. dakikada oyuna girdi ve 2 dakika sonra attığı golle takımının 4. golünü kaydetti. Mert Hakan Yandaş'ın kaptırdığı topla çok hızlı bir şekilde kontra atağa çıkan siyah-beyazlılarda Luiz Gustavo'yu oyundan düşüren N'Koudou, topu arka direkteki N'Sakala'ya gönderdi.30 yaşındaki Kongolu sol bek yaptığı düzgün vuruşla ağları havalandırdı.

Beşiktaş'ta galibiyetin coşkusu yaşanmaya devam ederken, sosyal medyadaki paylaşımlar dikkat çekiyor. Takipçisinin sorduğu, "Kardeş, nasıl attın o golü anlatsana kardeşlerine?" şeklinde gelen soruya N'Sakala'dan cevap geldi.

"MÜTHİŞ SOL AYAĞIMLA..."
N'Sakala sosyal medyadan takipçisinin sorusuna, "Müthiş sol ayağımla yapıştırdım" şeklinde yanıt verdi. Beşiktaş taraftarı bu cevabı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

2013-2014 Sezonunda Olcay Şahan'da yapmıştı bu yorumu

2013-2014 sezonunda Beşiktaş'ın Elazığspor karşısındaki 4-1'lik galibiyette pay sahibi olan Olcay Şahan, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşmuştu.

Zorlu bir dönemden geçirdiklerini belirten Olcay, Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız arkamızda olduğu sürece bizi kimse yenemez. Koşu mesafesinde rekora gittik, önemli bir galibiyet aldık.'' ifadelerini kullanmıştı.

O dönem attığı golü de yorumlayan başarılı oyuncu, ''Önümde Bilica vardı ama vurmayı denedim. Müthiş sol ayağımla yapıştırdım ve gol oldu.'' demişti.

Kaynak : Fotomaç